XXL tisak

Digitalni XXL tisak • Print na foliju, rupičastu foliju, cerade, mesh

Usluga xxl digitalnog tiska za sve vaše poslovne i privatne potrebe!

PVC naljepnice igraju važnu ulogu u poslovnim promocijama. Bez obzira imate li mali dućan, ili veliki posao, ove folije vam služe da se proširi i bolje primjeti Vaše poslovanje, a također stvaraju utjecaj na tržištu time što se vaša prisutnost osjeća. Ali kako bi se to postiglo morate imati kvalitetne partnere koji Vas mogu pratiti svojim tiskarskim uslugama. Ovdje mi ulazimo u veću sliku.  U 1A-Studiju, ponosni smo što smo pouzdan partner i iskusan tim grafičkih profesionalaca. Budući da smo u poslu sve ove godine (od 1994.), pomogli smo brojnim vlasnicima tvrtki s našim vrhunskim uslugama, pazeći da su u mogućnosti potpuno i kvalitetno iskoristiti svoje oglasne površine u marketinške svrhe.

  Od folije za oslikavanje velikih izloga do malih naljepnica za boce, mi sve to ispisujemo!

Bez obzira na vaše poslovne potrebe, mi smo tu da vam pomognemo s vrhunskim tiskom na najboljim materijalima po popularnim cijenama. Kao pouzdano ime na hrvatskom tiskarskom tržištu, možemo vam pomoći s najraznovrsnijim PVC naljepnicama u svim bojama, dizajnu i oblicima koje želite. Uspješno vršimo XXL digitalni tisak na razne materijale, u ponudi vam nudimo:

- print na foliju za oslikavanje izloga - print na foliju za oslikavanje vozila - tisak na cerade
- print na mesh platna - tisak na rupičastu foliju - fototapete - pjeskarena folija
- zidne naljepnice - posteri - print&cut naljepnice, etikete - podna grafika - uvećanje vaših fotografija

One stop shop za sve vaše potrebe tiska!

Nudimo korektnu, kvalitetnu i brzu uslugu te izrazito povoljne cijene i na malim količinama.

• Kontaktirajte nas za konkretan upit:

Koristimo samo najkvalitetnije materijale

Osnovna podjela materijala za print na foliju

 

folije za reklame

Monomerne folije

Monomerne folije izrađene su od plastifikatora kratkog lanca. Ovi kratki lanci se ne vežu dobro u foliju. Općenito, plastifikatori kratkog lanca nastoje migrirati iz folije, što ga čini krhkim. Dodatno, monomerni film varira u debljini. Može biti debljine 70 do 100 mikrona i ima tendenciju skupljanja. Stoga su ti filmovi najbolji za primjenu u zatvorenom prostoru i imaju izdržljivost od 3 do 5 godina na otvorenom.

Polimerne folije

Polimerne folije izrađene su od plastifikatora dugih lanaca koji se dobro vežu u film. Iznad svega, ova veza sprječava migraciju plastifikatora. Općenito, polimerni film je mekši i varira u debljini. Polimerni film može biti debljine od 60 - 80 mikrona, stabilniji je i manje je vjerojatno da će se skupljati. Zbog toga je polimerni film najbolji za unutarnju i vanjsku primjenu, uključujući blaga zakrivljenja. Također, polimerni film obično ima srednjoročnu vanjsku trajnost od 5 - 7 godina, što je duže od monomernog filma.

Cast polimerne folije

Cast folija proizvodi se prvo pretvaranjem svih sastojaka gotovog filma (PVC smola, plastifikator, boja, itd.) u boju primjenom otapala. Takva, tekuća vinilna folija se zatim osuši i očvrsne na prilično visokoj temperaturi da se dobije vrlo fleksibilan film. Temperatura proizvodnje folije je daleko viša od bilo koje temperature koju će folija osjetiti prilikom primjene. Sada možemo vidjeti zašto lijevane folije mogu trpiti toliko izobličenja, visoke temperature apliciranja kod termoformiranja ili sunčeve topline bez gubitka svoje fleksibilnosti i pucanja, izbljeđivanja ili iskakanja iz udubljenja ili uskih kutova koji se susreću u npr. presvlačenju vozila folijom.

TISAK VELIKIH FORMATA

XXL digitalni tisak na MONOMERNE PVC folije

• Monomerna PVC folija debljine 100µ - sjajna, mat ili prozirna Monomerna folija namijenjena za lijepljenje na ravne površine. Trajnost 4 godine.

• Monomerna PVC folija debljine 100µ sa Air-Free ljepilom - sjajna monomerna folija namijenjena za lijepljenje na ravne površine. Air-Free ljepilo omogućava ljepljenje bez mjehurića. Trajnost 4 godine.

• Window grafika OWV 1300 - Rupičasta, monomerna PVC folija debljine 140µ One Way Vision materijal s rupicama promjera 1,6mm pogodan za oslikavanje izloga, bočnih i stražnjih stakala na vozilima. 59% popunjenosti, crna pozadina.

• IMITACIJA PJESKARENOG STAKLA debljine 80µ FROSTY SILVER GLASS AIR FREE - Pvc folija, solventno permanentno ljepilo, Air-Free ljepilo omogućava ljepljenje bez mjehurića. Trajnost 7-10 godina.

Ostali materijali za XXL digitalni tisak

• Poliestersko slikarsko platno 195gr, MATT

• Pamučno slikarsko platno 360gr, GLOSS / MATT

• Cerada / Banner Crosswind 440gr, MATT, OUTDOOR

• MESH s podlogom 300gr, MATT

XXL digitalni tisak na POLIMERNE PVC folije

• Polimerna PVC folija debljine 75µ - sjajna, mat polimerna folija namijenjena za lijepljenje na ravne i lagano zakrivljene površine. Trajnost 7-10 godina.

• Polimerna PVC folija debljine 75µ sa Air-Free ljepilom - sjajna polimerna folija namijenjena za lijepljenje na ravne i lagano zakrivljene površine. Air-Free ljepilo omogućava ljepljenje bez mjehurića. Trajnost 7-10 godina.

• Cast, polimerna PVC folija 3M U 180MC sa Bubble-Free + Control-Tack ljepilom Sjajna cast polimerna folija namijenjena za lijepljenje na ravne i zakrivljene površine. Bubble-Free ljepilo omogućava ljepljenje bez mjehurića. Trajnost 7-10 godina.

• FILM ZA ROLLUPOVE,ULTRA SOFT,PVC+PET+PVC,320MIC,WHITE/GREY

• PERFECT POSTER PAPER matt papir 150gr

• SEMIGLOSSY polusjajni papir 230GR

• XXL digitalni tisak i konturno obrezivanje - PRINT&CUT • Monomerna PVC folija - sjajna ili mat. Tisak i konturno rezanje naljepnica u željenom obliku.

• Nudimo sljedeće kvalitete tiska: HS-print = High Speed print; S-print = Standard print; HQ-print = High Quality print

Cjenik: print na foliju

cijena tiska• Cijena digitalnog tiska XXL formata se definira iz tri komponente:
1.) grafički dizajn i priprema za tisak
2.) XXL digitalni tisak materijala
3.) Usluga montaže otisnutih materijala

• Cijena samog digitalnog tiska se obračunava po m2 utrošenog materijala iz role. (vidi sliku: AxB=m2 , A=dužina utrošenog materijala iz role, B= širina role). »VAŽNO« Za poslove gdje je cijena dana po m2 definirana je minimalna obračunska količina od 1m2, odnosno minimalni iznos koji naplaćujemo.

Cjenik tiska vam je dostupan u ovom dokumentu:


pdf cijene majici s natpisima  Cjenik XXL digitalnog tiska

Usluga montaže otisnutih materijala

montaza reklama

 

 

 

Nudimo vam i uslugu profesionalnog apliciranja otisnutih materijala na vaše ili naše podloge, reklame, izloge, vozila, kamione, autobuse, natpisne ploče, billboarde, zidove i sl. 

Image

Grafički dizajn za XXL tisak

Ukoliko ne znate kako bi vaš vizual trebao izgledati, obratite se našim iskusnim dizajnerima koji uvijek imaju pravu ideju baš za Vas! Na vaše materijale ćemo uklopiti sve bitne elemente logo, brand, slogan, vizuale ili marketinšku poruku.

Ukoliko imate gotovu grafičku pripremu koja zadovoljava naše tiskarske standarde, možete je uploudati na naš DropBox ili poslati na info@amlin-print.com
Grafički dizajn i priprema za tisak se obračunavaju po našem cjeniku.

Isporuka otisnutih materijala

Ukoliko ne želite našu uslugu montaže otisnutih materijala, otisnute materijale preuzimate osobno ili ih šaljemo HP-ekspresom direktno na vašu adresu i vaš trošak.

Ukoliko naručenu robu šaljemo na vašu adresu, cijenu dostave plaćate poštaru prilikom preuzimanja robe, a možete je unaprijed provjeriti na web stranicama  Hrvatske pošte.

URED

Nikole Tesle 57, Velika Gorica
Mob: 095 742 2660
 
Radno vrijeme:
pon-pet 10-16 h
sub - ned  ZATVORENO

AMLIN Print logo mali

Search