Naljepnice - Izrezivanje PVC folije

Nudimo vam izradu kvalitetnih natpisa i uzoraka tehnologijom kompjuterskog izrezivanja PVC folija. Koristimo samo profesionalne marke PVC folija.
Efektno i jednostavno natpisi izrađeni od izrezane PVC folije omogućuju vam besplatnu reklamu 24sata na dan bilo da se nalaze na vašim izlozima ili na vozilima. PVC folije su idealan izbor pri uređenju i označavanju interijera i eksterijera. Samoljepljive PVC folije mogu biti sjajane ili matirane.

Nudimo vrlo brz rok izrade te kvalitetnu i korektnu uslugu.

• Kontaktirajte nas za konkretan upit:

Koristimo samo najkvalitetnije materijale

Cijena izrezivanja folije za naljepnice

Folije za naljepnice dijelimo na:

3 godišnja folija

konturno rezana folija za izlogeFolija ima odličnu dimenzionalnu stabilnost te se odlikuje vrlo dobrim rezaćim i aplikacijskim karakteristikama. Proizvodi se u mat i sjaj verziji (matt i glossy). Folija ima 3 godišnju garanciju. Folija je debljine 75 mikrona. Predviđena je za označavanje u interijeru i eksterijeru.

Vrsta folije: - monomerna
Ljepilo: - trajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = 99,00 kn

7 godišnja folija

oslikavanje velikih izlogaFolija ima odličnu dimenzionalnu stabilnost te se odlikuje vrlo dobrim rezaćim i aplikacijskim karakteristikama. Proizvodi se u mat i sjaj verziji (matt i glossy). Folija ima 7 godišnju garanciju. Folija je debljine 75 mikrona. Na hladnoći se ne skuplja. Predviđena je za označavanje u interijeru i eksterijeru.

Vrsta folije: - polimerna
Ljepilo: - trajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = 149,00 kn

Folije za vozila i plovila

rupicasta folijaZa oslikavanje vozila Vam nudimo specijalne polimerne folije debljine 70 microna. Paleta folija sadrži 48 nijansi visokog sjaja. Folije su mekane i visoko prilagodljive neravninama na vozilima. Folije odlikuje visoka otpornost na naftne derivate i slanu vodu te visoka dimenzionalna stabilnost. Ekonomično rješenje za visokokvalitetne i dugotrajne reklamne natpise i znakove.

Vrsta folije: - polimerna
Ljepilo: - trajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = 159,00 kn

Glass decor folije

print cut folijaGlass decor folije imaju efekt brušenog stakla. Imaju 5 godišnju garanciju za vanjske uvjete. Debljina folije je 75 mikrona. Proizvodi se u zlatnoj i srebrnoj varijanti. Na hladnoći se ne skuplja. Predviđena je za označavanje u interijeru i eksterijeru.

Vrsta folije: - polimerna
Ljepilo: - trajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = 159,00 kn

Translucentne folije za svijetleće reklame

pjeskarena folija za izlogeTranslucentne folije su 7 godišnje svijetlopropusne folije. Proizvode se u 46 satinastih nijansi (polumat). Debljina folije je 75 mikrona. Podnosi ekstremne uvjete. Lako se reže, odvaja i prenosi. Potpuno jednaka boja sa obje strane (važno ako se aplicira na staklo). Ekonomično riješenje za svijetleće reklame i grafiku na vašim izlozima.

Vrsta folije: - monomerna
Ljepilo: - trajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = 159,00 kn

Fluorescentne folije

print cut folijaFolija se odlikuje vrlo visokim učinkom vidljivosti pri bilo kakvom dnevnom svjetlu. Ukoliko se osvijetli UV-lampom postižemo efekt izuzetne vidljivost i u tamnim prostorima. Folija je debljine 110 mikrona.

Vrsta folije: - mekani vinil
Ljepilo: - polu trajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = 199,00 kn

Reflektirajuće folije

priprema za print1Retroreflektivna folija je ispunjena zrnatim reflektivnim materijalom koji stvara visoku retro-reflektivnost noću. Folija je predviđena za korištenje uglavnom na prometnim znakovima i vrlo je otporna na atmosferske krajnosti: vrućinu, hladnoću, visoku suhoću i vlažnost zraka. Znakovi i natpisi izrađeni od reflektirajućih folija su atraktivna izgleda i vrlo vidljivi danju i noću, te uvelike pridonose sigurnosti u vožnji. Reflektirajuća folija je dostupna u sedam standardnih boja.

Ljepilo: - PS trajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = već od 199,00 kn

Fosforoscentne folije (svijetle u mraku)

reklameFosforoscentna folija udovoljava zahtjevima za sigurnosne znakove prema DIN 67510. Folija je visoko vidljiva ljudskom oku u mraku nakon izlaganja prirodnom ili umjetnom svjetlu. Folija je idealna za znakove evakuacije, za označavanje izlaza, smjera u javnim zgradama, tunelima, vojnim skloništima, brodovima itd.

Vrsta folije: - polimerna
Ljepilo: - trajno
redovna cijena:
molimo pošaljite upit

Šablon folije (maskirne)

priprema za print1Specijalna vinilna folija predviđena za izradu maski tj. šablona za bojanje ili lakiranje. Šablon folija je idealna za izradu samoljepljivih šablona prilikom lakiranja vozila jer je vrlo otporna na otapala. Folija je predviđena za čisto uklanjanje sa većine podloga do 4 sata bez ostataka ljepila.

Maskirna za bojanje:
cijena: svaki započeti m2 = 149,00 kn

Maskirna za pjeskarenje:
cijena: svaki započeti m2 = 179,00 kn

Ceradne folije

priprema za print1Posebno dizajnirana, super fleksibilana vinilna folija za izradu na natpisa na ceradnim bannerima. Na hladnoći se ne skuplja. Predviđena je za označavanje u interijeru i eksterijeru.

Vrsta folije: - polimerna
Ljepilo: - trajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = 179,00 kn

AUTO MOTO folije • CAR WRAP

priprema za print1ISEE2 serija folija je izrađena od mekog hibridnog PVC filma vrhunske kvalitete. Folije su razvijene posebno za presvlačenje vozila[Car Wrapping]. Pri izradi ovih folija korištene su najsuvremenije tehnologije, stoga vam možemo ponuditi folije s nevjerojatnom dimenzijskom stabilnošću i trajnošću.

redovna cijena:
molim pošaljite upit

Transfer (prijenosne) folije

priprema za print1Transfer ili prijenosna folija služi pri apliciranju izrezanih natpisa.

Ljepilo: - kratkotrajno
redovna cijena:
svaki započeti m2 = 49,00 kn

Dodatno

Napomena

priprema za print1Gore navedene cijene izrezivanja folije su za izradu iz vaše vektorske grafičke pripreme. Cijene ne sadrže vektorizaciju logotipa i izradu vektorske pripreme za izrezivanje naljepnice.

Upute za izradu vektorske pripreme za izrezivanje folije

Download uputa u PDF formatu

priprema za print1

 

 

 PDF upute

 

Apliciranje folije

priprema za print1Nadoplata za apliciranje izrezane folije:
200,00 kn + 30% vrijednosti izrezane folije

Upute za apliciranje folije

Download uputa u PDF formatu

priprema za print1

 

 

 PDF upute

 

Otkup grafičke pripreme

graficka pripremaGrafička vektorska priprema za izrezivanje folije je naše autorsko djelo i naše vlasništvo. Ukoliko želite pripremu možete otkupiti u digitalnom obliku (CD, DVD, e-mail).
nadoplata: + 490,00 kn

Izlazak na teren

• RADNI SAT: Ovisi o složenosti posla. Početna cijena 149,00 kn
• DNEVNICA: Ovisi o udaljenosti mjesta rada te vremenu utrošenom za obavljanje posla. Početna cijena po angažiranom djelatniku: 299,00 kn
• DOLAZAK i ODLAZAK: Obračunavamo po prijeđenom kilometru + eventualne cestarine. Cijena: 2,99 kn/km

printer roland

 

Minimalna obračunska količina folije je 1,00 m2.
• Ukoliko želite da Vam foliju pošaljemo poštom slanje i pakiranje zaračunavamo
min 40,00 Kn po pošiljci.

• Nudimo Vam vrlo brz rok izrade, te kvalitetnu i korektnu uslugu.

• Sve izražene cijene su bez PDV-a i vrijede za avansno plaćanje.

URED

Nikole Tesle 57, Velika Gorica
Mob: 095 742 2660
 
Radno vrijeme:
pon-pet 10-16 h
sub - ned  ZATVORENO

AMLIN Print logo mali

Search